Henneberg Stilladser ApS - en stærk partner

Henneberg Stilladser ApS er en professionel virksomhed, der opererer i og omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland, og leverer ydelser i form af stilladser til alle former for arbejde. Det er uanset, om det vedrører renoveringer, nye byggerier eller noget helt tredje. Virksomheden består af 14 medarbejdere, som alle sætter en ære i at levere et veludført stykke arbejde.

Henneberg Stilladser har stor viden og know-how inden for vores kerneområde, og vi forsøger altid at levere en god service, når vi løser opgaver for vores kunder. Alle opgaver er vigtige for os, og vi bestræber os på at løse dem både hurtigt og effektivt.
Vores kundegruppe består i dag både af små og store firmaer, og vi vægter højt, at give alle kunder samme behandling. Vi vægter desuden en god dialog med vores kunder for bedst muligt at kunne imødekomme jeres ønsker og behov.  

Der kan til tider være mange interessenter i bygge –og renoveringsprojekter med forskellige ønsker og behov. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme alle interesser og samtidig, er vi en god sparringspartner til at løse de forskellige opgaver grundet vores viden og mange års erfaring med stilladser.

Hos Henneberg Stilladser forsøger vi ikke at blive en større virksomhed, men derimod at blive bedre og mere effektive. Det betyder, at vi fortsat kan levere konkurrencedygtige priser til vores kunder.

Stilladser til alle typer arbejde​

Vi kan tilbyde mange forskellige stilladstyper, hvilket indebærer både facadestilladser, murerstilladser og tagstilladser. Så uanset hvilken form for arbejde du skal have udført, kan vil hjælpe dig med stilladset.

Samtidig kan vi ligeledes hjælpe dig med overdækning, hvis taget eller håndværkerne skal beskyttes mod det danske vejr, der både kan være regnfuldt og med kraftig vind.
Hvis du er i tvivl om, hvilken form for stillads du har behov for, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok rådgive dig.

Henneberg Stilladser leverer kvalitet og sikkerhed​

Et af de vigtigste områder for Henneberg Stilladser er, at vi kan tilbyde ydelser i høj kvalitet for vores kunder, og det indebærer blandt andet, at vi kan give jer brugbar vejledning og viden.

På den anden side er sikkerhed et vigtigt aspekt i bygge – eller renoveringsprojekter, specielt når det vedrører stilladser. Af den grund, har alle i virksomheden indsigt i, hvordan man udfører arbejdet sikkerhedsmæssigt korrekt og hvilke standarder, man skal følge for at imødekomme de sikkerhedsmæssige forbehold.
Det gør os til en stærk partner med sikkerhedsmæssig styrke og ydelser i høj kvalitet, hvis du har brug for stilladser – uanset om dit projekt er i København, Lyngby eller Helsinge.

Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde.